A Motivational Maps® egyének és szervezetek számára egyaránt ideális

effective trainings team business solutions

A Motivational Maps® egyének és szervezetek számára egyaránt ideális

január 17, 2018 Blog 0

A Motivációs Térkép egy egyedülállóan egyszerű, használható és hasznos eszköz. Az érzelmi energia mérésével lehetővé teszi, hogy könnyebben túljussunk személyes, vagy szakmai fejlődésünket hátráltató elakadásainkon, segíti a vezetőket és csapataikat abban, hogy hatékonyabban működjenek, illetve képes arra, hogy stratégiailag afféle „turbó-löketet” adjon a szervezeti fejlődésnek.

Tehát mi is az a Motivációs Térkép?

A Motivációs Térkép egy ISO akkreditált online elérhető, az önmagunkról alkotott kép alapján készített lista, afféle leltár, mely a személyiségtípusok helyett kizárólag a motivációra koncentrál. A térkép, melynek online kitöltése 15 percet vesz igénybe, megmutatja motivátorainkat, motivációnk jelenlegi szintjét, és ajánl egy tervet is ennek növelésére. Segít abban, hogy mélyebben megismerjük motivációnkat, és megoldásokat is kínál teljesítményünk növelésére.

A Motivációs Térképek készítése általában egyéni szintről indul, egy szervezet csoportjában lévő egyént térképezünk fel. A térkép elkészítése után az értékelő (Map Practitioner) visszajelzést ad a vezetőnek. A riport értékes információkat tartalmaz mind az egyének, mind a csapatok számára. Az értékelő segíthet abban, hogy a vezetők és az egyének jobban megértsék az eredményeket, és javaslatot adhat arra, milyen lépések lennének szükségesek a fejlődéshez. A Motivációs Térkép legfontosabb eredménye minden esetben a teljesítmény növekedése.

 

Vélemény, hozzászólás?